Pages

dilluns, 3 de febrer del 2014

"Bandoler" darrera novel·la d'Aritzeta, ja és a les llibreries

"Bandoler" la darrera novel·la de l'escriptora Margarida Aritzeta ja es pot trobar a les llibreries des d'aquest mes de febrer. Editada per Cossetània, "Bandoler" crea una ficció a partir de la trajectòria del bandoler del segle XIX Joan Serra, conegut com La Pera, que va inspirar la coneguda cançó de Lluís Llach. Les llegendes entorn aquest personatge es reconstrueixen a través de la memòria d'un company de viatge que, passats els anys, busca en aquests fets passats reconstruir un episodi que no aconsegueix recordar.

La publicació de "Bandoler" arriba després de l'èxit que ha obtingut Margarida Aritzeta amb la novel·la de reconstrucció històrica "El pou dels maquis". Ja s'han dues edicions d'aquests dos volums que recullen els fets novel·lats i els documents històrics sobre els quals s'han construït. 

Arriba també després que Aritzeta hagi guanyat el Premi Barcanova de literatura juvenil del 2013 amb "La papallona". Recentment, l'escriptora vallenca també ha participat en l'obra conjunta "Ells també maten", un recull de naraccions d'escriptores catalanes que s'endinsen en el gènere de la novel·la negra.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons