Pages

dimarts, 25 de març del 2014

El Born Centre Cultural de Barcelona presenta la novel·la "Bandoler"

El Born Centre Cultural de Barcelona fa aquest dimecres, 26 de març, a les dos quarts de 8 del vespre, un acte públic de presentació de les novetats editorials del proper Sant Jordi del gènere de la novel·la històrica. Entre les obres que es presentaran hi ha la novel·la "Bandoler", de Margarida Aritzeta, que ha estat seleccionada pels organitzadors. L'acte consistirà en una introducció de l'obra i la lectura d'un fragment breu del text. També s'oferirà l’oportunitat que un dels assistents pugui guanyar un lot amb les novel·les presentades a través d'un concurs-endevinalla sobre aquestes novetats literàries.  Aquest acte serà conduït per l’escriptor Màrius Serra i comptarà amb la presència d’autors com Martí Gironell, Enric Calpena, Gemma Freixas, Jordi Mata, Rafel Nadal, Carla Gràcia o Albert Vilaró, entre d’altres.

La vetllada inclou també el lliurament del Premi Borni 2014, el primer premi literari que es concedeix als lectors. Els participants han hagut de detectar, enviar i argumentar anacronismes o desajustos en obres que hagin llegit. Aquests han estat valorats per un jurat constituït per Enric Calpena, Jordi Galceran, Albert Sánchez Piñol, Màrius Serra i Quim Torra.

El lector que hagi enviat el millor serà premiatrebrà una lupa –el Premi Borni–, la col·lecció completa dels llibres editats pel Born CC i un passi gratuït per a totes les activitats organitzades per aquest centre durant el 2014. Per exemple, Hamlet, la tragèdia de Shakespeare, està basada en un personatge del segle X. En un moment de l’obra, l’oncle de Hamlet parla d’un canó… quan ben bé fins entrat el segle XIV no n’hi podia haver cap.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons