Pages

dimecres, 22 d’abril del 2015

Margarida Aritzeta signarà llibres aquest Sant Jordi a Tarragona, Reus i Valls

L'escriptora Margarida Aritzeta serà aquest Sant Jordi amb els lectors signant els seus llibres a diferents punts de Tarragona, Reus i Valls. 'L'amant xinès', la novel·la negra revelació que entrellaça el país actual i el Barcelona World amb la ficció, es la darrera creació d'Aritzeta que al mes de gener ja va arribar a la seva segona edició.

A Tarragona, Margarida Aritzeta serà des d'un quart d'11 del matí signant al Campus Catalunya de la URV, De dos quarts d'11 a dos quarts de 12 del migdia, signarà a la parada de la llibreria La Capona de la Rambla i de la 1 del migdia a les 2, a la parada d'Abacus. La Llibreria La Rambla, amb la seva parada, també acollirà signatures de l'autora de les 2 a les 3 del migdia.

A les 6 de la tarda, Margarida Aritzeta signarà llibres a la plaça del Mercadal de Reus. El lloc serà la parada que hi ha situada al davant de l'Ajuntament. A dos quarts de 8 del vespre, a Valls, l'escriptora també dedicarà els seus llibres al lectors que s'acostin a la parada de la Llibreria Roca del Pati.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons