Pages

dilluns, 11 de febrer del 2013

"El Gorg Negre", la novel·la mitològica del Montseny

"El Gorg Negre" és la darrera novel·la de l'escriptora Margarida Aritzeta. Una obra que es desenvolupa pels escenaris del Parc Natural del Montseny i a través de la qual es reviuen les llegendes, narracions i figures mitològiques que han perviscut en la memòria dels habitants del massís. 

L'Alba, la protagonista turmentada pels malsons sobre el seu germà desaparegut, abandonarà la casa de Gualba per buscar-lo. S'endinsarà en un món desconegut i fantàstic que, tot i semblar-li sorprenentment familiar, aviat descobrirà que és molt perillós. Pel camí viurà grans aventures i trobarà amics, però també éssers amb qui l'enfrontament serà quasi inevitable. I haurà d'aprendre a reconèixer-los.Aclaparada per la incertesa i el misteri, s'agafarà amb dents i ungles a una única pista: el Gorg Negre, el senyal que haurà de seguir...

"El Gorg Negre", editat per l'Estrella Polar, respon a la perfecció al fenomen del 'Crossover'. Aquells llibres capaços de trencar barreres generacionals i que poden satisfer als lectors més exigents de totes les edats.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons